Nappali

 

 

 

Ha egy tér tervezésénél nem veszik figyelembe egy hagyományos ülőgarnitúra, szekrénysor vagy akár egy irodasarok kialakításának helyigényét, akkor van szükség tapasztalt tervezőre, hogy a nappalink akár mindhárom funkciónak helyet adjon. Nappali bútoraink frontjai a konyhabútorfrontokkal megegyező kivitelben és színválasztékban készülnek, így lehetőség van egy teljes lakás harmonikusan egységes berendezésére.

 

Egyedi tervezés

 

 

 

Ha bútorainkban nem kellett kompromisszumot kötni,akkor az a legjobb, ha olyan belsőépítészeti elemek esetében sem kell,mint a lépcső,falfülke burkolat,különleges fa térelválasztó vagy akár a beltéri nyílászárók. Lehetőség van rá,hogy ezek mind a beépíthető bútorok stílusában,színében és faanyagában készüljenek,hogy lakás minden szegletében a megrendelő dönthesse el,mit szeretne látni maga körül. Legjobb példa a legnagyobb újdonságunk a Fotócsempe,ami végtelen lehetőséget ad a konyhába és a fürdőszobába pixel pontosságú képek felvitelét teszi lehetővé minden méretű csempére.

Hálószoba

 

 

 

A hálószoba nem csak egy ágy,két éjjeli és jó esetben egy ruhásszekrény. Itt kezdődik és itt ér véget a nap,inspirációt kell adjon a reggeli induláshoz,nyugalmat az esti pihenéshez,és tökéletes segítséget az éjszakai regenerálódáshoz. Itt a lehetőség,hogy egy olyan helyről induljunk el és érkezzünk meg nap mint nap,ahol boldogan nézünk körül, és minden szeglete a mi igényeinkhez,egyéniségünkhöz lett kialakítva.

Gardrób

 

 

 

Abban a szerencsés esetben, ha külön helység áll rendelkezésre ennek a funkciónak a kialakítására, akkor nem mindig a front kivitelén,hanem inkább a minél praktikusabb belső elrendezésen van a hangsúly. Itt is elengedhetetlen a személyre és a helység adottságaira szabott tervezői munka, amivel a rendelkezésre álló tér minden szegletét hasznosíthatjuk. A ruhaliftek és angol fiókok megfelelő használatával kényelmessé és átláthatóvá tehetjük gardróbunkat. 

Konyha

 

 

 

Itt van igazán szükség a 25 év alatt kivitelezett több száz konyhabútor tervezéséből származó tapasztalatra! Az igazi tervezői kihívás az, ha egy kisebb, vagy kedvezőtlenebb beosztású vagy akár alacsony ablakmegoldású konyhába kell minden igénynek megfelelő bútort tervezni. Lehetőség van ingyenesen igénybe venni tervezői szaktudásunkat, és akár több verziót kérni egy adott helység legjobb berendezésére.

 

Étkező

 

 

 

Étkezőink a beépíthető bútoraink stílusát,faanyagválasztékát és pácszíneit követik,így válhat igazán egységessé egy belső tér berendezése. Az étkezőasztalok méretét,a vendéglapok számát és a tetőlap kivitelét is egyénileg eldöntheti mindenki,és köszönhetően a hazai székgyártókkal meglévő több évtizedes együttműködésünknek a székek is rendelhetők akár egyedi színben is.

Fürdőszoba bútor