View:
Hotel Elizabeth étterem
Hotel Elizabeth étterem Nemrégiben megbízást kaptunk, hogy rendezzük be a Hotel Elizabeth szálloda éttermi részét, melyet most Örömmel ajánljuk figyelmükbe, hiszen 2017. szeptember 29-től Önök is élőben megtekinthetik munkánkat. Az étkezők, a bárpult és a modern válaszfalak együttese egy kellemes családi hangulatot biztosít.
Veránka Sziget Hotel
Veránka Sziget Hotel Egy hotel a gemenci erdő szívében, a Duna karjaiba zárva. A feladat a komplett hotel berendezése koncert bútorcsaládunkból. A nappali és hálószoba bútorok mellett a teljes étkező és bár kialakítására is sor került. A beszerelés külön kihívásokkal teli csapatépítő nap volt. Amikor a kész termékeket behajóztuk és átszállítottuk a szigetre. "Modern, minden igényt kielégítő, családias, és igényesen berendezett hotel egy gyönyörű helyen, a Duna közvetlen partján, egy szigeten!" http://szigethotelveranka.hu/index.html
Kutúrpalota Baja 2011
Kutúrpalota Baja 2011 Baja legújabb művészeti központja, a Bácskai Kultúrpalota Feladat egy reprezentatív belső tér kialakítása volt az oszlopos nagycsarnokban. Ezt belsőépítészeti munkákkal, természetes fa falburkolatok elhelyezésével oldottuk meg. Mellette feladat volt a kiszolgáló irodahelyiségek berendezése, a rendezvényközpont kialakítása. Ami megfelelő teret adjon a konferenciák, esküvők és egyéb protokolláris rendezvények szakszerű, precíz és színvonalas, teljes körű lebonyolításához.
Kaiser Hotel Baja
Kaiser Hotel Baja Kíváncsivá tettük milyen lehet egy általunk tervezett szobában élni? Nem csak a stúdióban nyitogatni-ráülni, hanem ténylegesen eltölteni benne pár napot. Ha van egy szabad hétvégéje és elutazik a vizek városába Bajára, ott megalszik a Kaiser Hotel-ban a főtéren akkor benne élhet az általunk kivitelezett szobákban. Ebben a hotelben végzet munkák is bizonyítja, hogy nem félünk a kihívásoktól és az összetett nagyobb volumen sem jelent akadályt az üzemünknek.
Magdi keretes tölgy konyha egyedi páccal
Magdi keretes tölgy konyha egyedi páccal A front neve Magdi keretes, a fa fajtája tölgy, és a pác színe antik-cseresznye, ami egyedileg a vevő kérésére lett kikeverve, ilyen szint máshol nem található. Ettől is különleges, nem beszélve a ránézésre szembetűnő kivételesen nehéz alaprajzról, amibe kiviteleztük ezt a konyhát, valódi referencia.
Gangos kicsi lakás beépített bútorokkal
Gangos kicsi lakás beépített bútorokkal Egy kiadásra szánt pesti bérház kis lakását rendeztünk be, laminált lapból készült strapabíró beépített bútorokkal.