Bútorok magassága testreszabva

Az üzletekben kapható bútorok általában szabvány méretűek, többek között a magasság tekintetében is. A legtöbb ember számára ez pont megfelelő, de aki nem az átlagos mérethez tartozik, annak meggyűlhet ezzel a baja.

Bővebben...

5 ok, amiért jobb az egyedi bútor, mint a kész

Amikor egyedi bútor készíttetéséről beszélünk, sokan valami hatalmas macerát képzelnek mögé. Emiatt még ha tetszik is nekik a gondolat, hogy olyan bútoruk lehet, amilyen másnak nincs, és mindenben a saját igényeikhez passzol, sokszor elvetik a lehetőséget, mert azt hiszik, ez sokáig tart, és sok befektetett energiával jár. Pedig ez nincs így.

Bővebben...

Minden nő álma: a gardróbszoba

Nincs nő a világon, aki ne álmodozna egy gardróbszobáról, ahol minden polcon és vállfán az ő saját holmijai foglalnak helyet. Természetesen mindezt ízléses megvilágításban, hatalmas tükrökkel, hogy mindjárt fel is lehessen próbálni egy-egy darabot, ha készülődünk valahová.

Bővebben...

Így alakíts ki étkezősarkot!

Ahhoz, hogy egy lakás kényelmes és rendezett legyen, nagyon fontos, hogy mindennek meglegyen a maga helye. Sajnos gyakori probléma, hogy a lakásokban kevesebb helyiség áll rendelkezésre, mint amennyi kellene ahhoz, hogy kényelmesen oszthassuk fel az egyes területeket.

Bővebben...